الكمية تكفي:10 أشخاصوقت التحضير:30 دقيقةوقت الطهي:25 دقيقةالمقادير:كوبدقيق كوبسكر عدد 5بيضات مقدارفانليا 3 ملعقة صغيرةبيكنج بودر 2 باكوجيلي فراوله مقدارفراوله مقطعه شرائح عرضيه 3 باكوكريم شانتيه دريم ويب التحضير:1-نضرب السكر مع البيض مع الفانليا بالمضرب الكهربائي او الخلاط جيد جدا
2- يضاف الخليط الي الدقيق المضاف اليه البيكنج بودر ببطءمع الضرب المستمر حتي يتجانس الخليط تمام
3-يوضع الخليط في صينية مقاس24الطبخ: تخبز في فرن ساخن متوسط الحرارة لمدة 20 دقيقة وتختبر بالسكين ثم تترك تبرد لتزيينها
التزيين:
1- نحضر نفس الصينيه الي عملنا فيها الكيكه
2-ثم نعمل الجيلي بنص مقدار الميه الي على العبوة يعني الاتنين باكو عليهم نص لتر ميه او اقل شويه ونضعه في الصينيه ونتركه يبرد لدقايق من غير ما يجمد نضع فيه شرائح الفراوله
3- نحضر الكيكه ونقسمها اتنين ونحشيها بالكريم شانتيه وشرائح فراوله
4- تقلب الكيكه على الجيلي في الصينيه ونرجعها التلاجه نصف ساعه
5-تمرري الصينيه من فوق النار لفك الجيلي من الصينيه او نضعها في صينية اكبر فيها ماء ساخن
6- نحضر طبق التقديم وتقلب وتزين الاجناب بباقي الكريم شانتيه