الكمية تكفي:10 أشخاصوقت التحضير:30 دقيقةوقت الطهي:30 دقيقةالمقادير:عدد 8بيضات 2 كوبسكر 2 كوبدقيق ملعقة صغيرةبيكنج بودر مقدارفانيليا مقداركاكاو 1/4 كيلوشانتى بودرة مقدارلبن مثلج مقدار شيكولاتة خام التحضير:1-يضرب البيض مع السكر لمدة نصف ساعة حتي يصير مثل الكريمة
2-نضع الدقيق مع البيكنج بودر ونقلب بخفة لنحافظ علي الهوا داخل الخليط
3- نحضر الصينية تدهن بسمنة ورشة دقيق الطبخ: تخبز في فرن ساخن متوسط الحرارة لمدة 25 دقيقة
ثم نتركها تبرد
التزيين:
1- نقسمها على تلاتة ونسقيها سيرب على خفيف
2- اضرب الشانتى باللبن المثلج بياخد حوالى كوب ونصف لبن وممكن نزود حسب الحاجة
3-تحشى بين الطبقات كريم شانتيه واي فاكهة للتزيين فراولة مثلا
4- يزين الوجه بكريم شانتيه وممكن شيكولاتة تسيح مع ملعقة زيت وملعقة سمن على حمام ساخن الي ان تسيح
ويزين بها الوجه ملاحظات:عند ضرب الكريم شانتيه باللبن نزود اللبن ببطء حتي لا تسيل الكريمة
لو نريد الكريم شانتيه شوكولاته نضيف له كاكاو