ابداعات جروب مصر الحرة لاعمال الكروشية
اهلا بك سيدتي في عالم المراة ...هنا ستجدين كل ما تحتاجينه ... فمرحبا بكل التعليقات و الاقتراحات و كذا المشاركات الجادة التي حتما ستكون لنا دعما مفيدا...كل الاقتراحات مرحب بها..


مع تحيات ادارة المنتدى ابداعات جروب مصر الحرة









ابداعات جروب مصر الحرة لاعمال الكروشية
اهلا بك سيدتي في عالم المراة ...هنا ستجدين كل ما تحتاجينه ... فمرحبا بكل التعليقات و الاقتراحات و كذا المشاركات الجادة التي حتما ستكون لنا دعما مفيدا...كل الاقتراحات مرحب بها..


مع تحيات ادارة المنتدى ابداعات جروب مصر الحرة









ابداعات جروب مصر الحرة لاعمال الكروشية
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

ابداعات جروب مصر الحرة لاعمال الكروشية

اعمال الكروشية والتريكو
 
الرئيسيةالبوابةأحدث الصورالتسجيلدخول


 

 طريقه عمل القراقيش

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
صافى سمسم
مشرفة قسم المطبخ
مشرفة قسم المطبخ
صافى سمسم


عدد المساهمات : 184
تاريخ التسجيل : 18/03/2011
الموقع : مصر الغالية

طريقه عمل القراقيش Empty
مُساهمةموضوع: طريقه عمل القراقيش   طريقه عمل القراقيش I_icon_minitimeالثلاثاء يناير 03, 2012 9:40 am

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
6كوب دقيق
1ونص كوب سمن ويفضل لو بلدى طبعا
نص كوب زيت لزوم القرمشة
2معلقة كبيرة سمسم
1 معلقة صغيرة ينسون(اختيارى انا محطتش ينسون)
1معلقة صغيرة شمر(اختيارى انا حطيته لانى بحب طعمه اووى)
نص معلقة صغيرة ملح
2 معلقة كبيرة خميرة فورية(لو خميرة بيرة حتة اد عين الجمل)
1 معلقة صغيرة سكر
1كوب ماء دافئ للعجنننننن
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
اول شئ ندوب الخميرة فشوية ميه دافية ومعلقة السكر ونسيبها تعلى حبة
بعد كده نجهز بقيت مقاديرنا نحط الدقيق فى طبق غويط وعليه رشة الملح
نقدح السمنة والزيت كويييييييس اوى ونحط فيهم السمسم والشمر والينسون
ونروح عاملين زى حفرة فنص الدقيق
ونصب السمنة براااااااحة وخدو بالكم لتتلسعو وتكونو ماسكين معلقة خشب وقلبى
الدقيق عالسمنة لحد ميتشربها

سيبو الدقيق يهدا حبة وابتدو بسسو الدقيق بايديكم عشان تتاكدو السمنة امتزجت بالدقيق كويييييييييس
بعد كده حطو الخميرة واعجنو وزودوا الميه حبة حبة هى مش هتحتاج اكتر من كوب ان شاء الله ممكن تزيد شئ بسيط ع حسب نوع الدقيق طبعا
خلصنا عجن كده وبئت تمام التمام نغطيها ونسيبها تخمررررر فجو دافى
ونبتدى نشكلها ونقطعها ونرصها فصوانى ونسيبها تخمر مرة تانية
نولع الفرن على درجة حرارة 180الاول
نضعها تحت 10 دقايق لحد متحمر بسيطت من تحت وبعدين نحطها عالرف الشبكة لحد
متستوى بتاخد حوالى نص ساعه والهنا والشفا مع كوب شاى البن

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

منقول

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
طريقه عمل القراقيش
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
ابداعات جروب مصر الحرة لاعمال الكروشية :: مصر الحرة للمطبخ :: قسم الحلويات-
انتقل الى: